post_type

ویزای کار بعد از پایان تحصیل در آمریکا

Posted by | in Nov 29th, 2017 | بدون آیلتس

تحصیل در کشور آمریکا در مقاطع کارشناسی و ارشد و دکتری

امکان تبدیل ویزای دانشجویی به ویزای کار از طریق پروسه OPT برای ۱۲ ماه و STEM برای ۲۴ ماه

۳۶ ماه اجازه کار برای رشته های  فنی، مهندسی و هنری

دوره OPT چیست؟

دوره ای ۱۲ ماهه با اجازه کار از طرف دولت امریکا برای دانشجویانی که در مقاطع تحصیلی واجد شرایط تحصیل نموده اند.

دوره STEM چیست؟

دوره تمدیدی ۲۴ ماهه اجازه کار از طرف دولت امریکا برای دانشجویانی که در رشته های مورد نظر سیستم فارغ التحصیل شده و دوره OPT را گذرانده و دارای شغل میباشند.

گروه فرصت های طلایی با ارتباطات مستقیم متخصصان گروه با دانشگاه های معتبر و درجه یک امکان تحصیل در رشته های مورد قبول برای پروسه تبدیل ویزای دانشجویی به ویزای کار را برای متقاضیان ایرانی فراهم خواهد نمود.

(more…)

بیشتر بخوانید